ابداع نخستین خالكوبی موقتی كه روشن می شود

ابداع نخستین خالكوبی موقتی كه روشن می شود

به گزارش آزینیک محققان انگلیسی نخستین خالکوبی (تاتوی) موقت را ابداع کردند که روشن می شود و ۳۰ برابر نازکتر از یک تار موی انسان است.


به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روزنامه دیلی میل، در این خالکوبی موقت حباب های «ال. ای. دی» مینیاتوری ادغام شده است که همانند نسخه های کارتونی که توسط کودکان استفاده می شود، با آب و پارچه مرطوب روی سطح می چسبد.
ضخامت این تاتو ۲.۳ میکرومتر است که ۳۰ برابر نازکتر از یک تار موی انسان است و با نور سبز می درخشد. محققان «دانشگاه کالج لندن» و انستیتو فناوری ایتالیا طرح اولیه این تاتو را ابداع کردند. آنها امیدوارند این فناوری زمینه را برای توسعه تاتوهای موقت با قابلیت های هوشمند فراهم آورد.
این تاتو دارای پنج لایه است که عبارتند از کاغذ تاتوی موقت، دو الکترود، یک لایه عایق و پلیمری که در مجاورت میدان الکتریکی روشن می شود.
همچنین در این تاتو از چراغ های ال. ای. دی کم مصرف استفاده شده است که به صورت معمول در نمایشگر دستگاه ها همچون موبایل و تلویزیون استفاده می شود. نمونه اولیه این تاتوی موقت انرژی مورد نیاز خویش را به وسیله یک منبع برق به دست می آورد اما به قول ابداع کنندگان این تاتو، نسخه های بعدی احتمالاً به یک باتری کوچک یا ابرخازن مجهز خواهند بود.
به گفته محققان تاتوهای هوشمند طیف گسترده ای از روش ها را برای نظارت بر موضوعات مختلف همچون قرار گرفتن فرد در معرض اشعه ماورای بنفش زیاد در هنگام آفتاب گرفتن و علایم کم آبی در ورزشکاران، در اختیار مردم قرار می دهد.
این ابزارهای هوشمند در صنعت خدمات درمانی هم کارآمد هستند. بعنوان مثال زمانی که تغییری در وضعیت بیمار ایجاد می شود، این تاتوها روشن می شوند. همینطور میتوان آنها را با درمان های حساس به نور به کار گرفت تا سلول های سرطانی را هدف قرار دهند.
مشروح این ابتکار در نشریه Advanced Electronic Materials انتشار یافته است.


1400/01/10
10:59:28
0.0 / 5
643
تگهای خبر: باتری , خدمات , دانشگاه , صنعت
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
آزینیک