مدیرعامل صندوق پژوهش های اقتصادی :
شركت های دانش بنیان یزد ظرفیت موثری برای اشتغال نخبگان است
مدیرعامل صندوق پژوهش های اقتصادی یزد با اعلان اینکه در شرکت های دانش بنیان استان ظرفیت های خوبی برای اشتغال نخبگان و افراد تحصیل کرده وجود دارد، خواهان حمایت دولت از فعالان این عرصه و فراهم کردن زمینه پرداخت وام و مشوق های لازم برای توسعه و رشد این موسسه ها شد.
محمدسپهر روزپنجشنه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: بیشتر صنایع یزد سنتی است که با نیروهای ساده کارگری فعالیت دارد و این مساله سبب مهاجرت نیروهای غیرفنی سایر مناطق به استان و در مقابل مهاجرت نیروهای نخبه و تحصیل کرده از یزد به دیگر استانها شد.
عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه یزد با اعلان اینکه بازار تابع عرضه و تقاضاست، اشاره کرد: حمایت دولت از عرضه خوب است؛ اما برای تقاضا حمایت وجود ندارد و باید قسمتی از حمایت های بخش عرضه کاسته و به بخش تقاضا منتقل شود.
وی همین طور ایجاد مشوق های لازم برای به کارگیری و ایجاد رونق در سرمایه گذاری های راکد استان را خواهان شد و تصریح کرد: اگر سرمایه گذاری در راه پروژه های جدید تعریف شود، طبیعتا مسیر تولید و ایجاد ظرفیت های اشتغال طولانی می شود؛ اما اگر از طرفیت های موجود استفاد نماییم این مسیر کوتاه و زودتر به نتیجه می رسیم.
سپهر با اعلان اینکه سرمایه های بلااستفاده در استان یزد کم نیست، افزود: باید سرمایه های موجود استان به سمت ایجاد و توسعه شرکت های دانش بنیان هدایت شود.
وی اشاره کرد: ایجاد مشوق ها همچون تسهیلات بانکی، معافیت مالیاتی، بیمه و سایر امور می تواند سرمایه های بلااستفاده را به سرمایه های مولد تبدیل کند.
همچنین سوم دیماه ۱۳۹۹، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارتباطات یزد گفته بود که این استان از لحاظ شاخص توسعه یافتگی فناوری اطلاعات و ارتباطات آی. دی.آی(IDI) در جایگاه سوم پس از تهران و سمنان قرار دارد.
محمدرضا پاکدل در جمع خبرنگاران، اضافه کرد: استان در سه زیرشاخص توسعه یافتگی فاوا( فناوری اطلاعات و ارتباطات) همچون دوره های قبل در رتبه های بالای کشوری قرار دارد و برمبنای آمارها در زیرشاخص دسترسی با ۸۹ درصد رتبه ۲، زیرشاخص مهارت با ۶۸ درصد رتبه ۲ و زیر شاخص استفاده با ۶۴ درصد رتبه ششم کشور را داراست.
وی با اشاره به رویکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ایجاد زیرساخت های شبکه، پشتیبانی از کسب و کارهای نوپا در حوزه فاوا، به روند رو به رشد اظهار داشت: تا رسیدن به جایگاه مبتنی به توسعه متوازن شاخص ها بخصوص در استفاده از زیرساخت های ارتباطی این روند ادامه یابد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات یزد تعداد مشترکان اینترنت پهنای باند به تفکیک ثابت و سیار استان را به ترتیب ۱۷۳ هزار و ۲۹۸ نفر و یک میلیون و ۱۲۵ هزار نفر بیان کرد.
وی اشاره کرد: اقتصاد دانش بنیان بعنوان حوزه ای است که می تواند استان را به سمت پیشرفت های زیادی سوق دهد و باتوجه به محدودیت های زیست محیطی می توان از این طریق با بهره گیری از منابع انسانی گام های اساسی در این راه برداشت.
وی افزود: از یکهزار و ۱۳۷ روستای بالای ۲۰ خانوار ۸۰ درصد دسترسی به اینترنت پرسرعت دارند.
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب