اختصاصی آزینیك؛

شركت های فن آور و دانش بنیان ملایر زمینه اشتغال ۹۵ نفر را فراهم نمود

شركت های فن آور و دانش بنیان ملایر زمینه اشتغال ۹۵ نفر را فراهم نمود

ایرنا- مسوول مرکز رشد واحدهای فن آور شهرستان ملایر اظهار داشت: فعالیت 25 مجموعه تخصصی فن آور و دانش بنیان در این شهرستان زمینه اشتغال بکار حدود 95 نفر را به صورت مستقیم فراهم نموده است.


«محمد عسگری» روز یکشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت: این واحدهای فن آور و دانش بنیان در نیمه نخست امسال در مجموع ۲۵ هزار دلار کالا به خارج از کشور صادر کردند، همین طور میزان فروش محصولات تولیدی این شرکتها امسال نیز حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.
وی اضافه کرد: مرکز رشد واحدهای فن آور شهرستان ملایر از سال ۸۹ فعالیت خودرا آغاز نموده و تا حالا ۷۰ مخترع و مبتکر را شناسایی و مورد حمایت قرار داده است.
عسگری، نبود مکانی مستقل برای استقرار این مرکز و واحدهای فناور را عمده ترین چالش و معضل پیش روی مرکز رشد ملایر برشمرد و خواهان حمایت و پشتیبانی جدی مسئولان این شهرستان برای حل این مشکل شد.
وی با اشاره به استقرار مرکز رشد واحدهای فناور ملایر در دانشگاه پیام نور این شهر اظهار داشت: از زمان شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت هایی در زمینه فعالیت دانشگاه ها، اجازه ورود به دانشگاه داده نمی گردد و این امر سبب مسکوت ماندن خیلی از طرح های ما شده است.
مسوول مرکز رشد واحدهای فناور ملایر با تاکید بر اینکه این واحدها در زمینه های مختلفی همچون آی. تی، کشاورزی، مکانیک، هایتک خودرو و پزشکی فعالیت می نمایند اظهار داشت: باتوجه به حساسیت شیوع ویروس کرونا و مقابله با این بیماری، یکی از واحدهای فناور این مرکز در زمینه تولید داروی کرونا وارد عمل شده و الان این دارو در مرحله آزمایش حیوانی است و امیدواریم بعد از کسب نتایج مثبت، وارد مرحله انسانی شود.
عسگری با اشاره به همکاری دانشگاه ملایر در انجام برخی آزمایش های در رابطه با ساخت این دارو، همکاری دانشگاه علوم پزشکی همدان را یک ضرورت دانست و گفت: به سبب امکان پذیر نبودن ادامه آزمایش ها در ملایر، نیاز به همکاری با برخی مراکز آزمایشگاهی هستیم، در صورتیکه این مراکز این همکاری را منوط به مالکیت دارو می دانند و می خواهند این دارو را به نام خود ثبت کنند.
وی با اعلان اینکه مشکل هزینه برای ساخت دارو نداریم اشاره کرد: در این رابطه رایزنی هایی با استاندار همدان، دکتر بیگی نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس و فرماندار ملایر انجام داده ایم تا بتوانیم این دارو را به نام ملایر ساخته و ثبت نماییم که بدون شک درآمدزایی بالایی برای استان و کشور خواهد داشت.
مسوول مرکز رشد واحدهای فناور ملایر افزود: در حوزه راه سازی نیز واحدهای فناور ما یک طرح بزرگ در زمینه تولید «قیرخود ترمیم» در دست اجرا دارد و در مرحله تجاری سازی است که اگر کرونا نبود، امسال کارخانه آن در ملایر راه اندازی می شد.
عسگری بومی سازی تولید مواد در رابطه با آزمایش خون شامل دستگاه و ژله و صفحه کلاج خودرو های سنگین را از دیگر طرح هایی عنوان نمود که الان در ملایر در حال تولید است و کشور را از واردات این محصولات بی نیاز کرده است.
وی همین طور از در دست اجرا بودن طرح هایی همچون دستگاه فروش و شتاب دهنده هایتک خودرو آگاهی داد و اظهار داشت: در صدد راه اندازی این کارخانه در ملایر هستیم که در صورت راه اندازی، ملایر قطب هایتک صنایع خودرو در ایران خواهد شد و نیاز ما به واردات قطعات هایتک خودرو ها قطع و این محصول بومی سازی می شود.
مسوول مرکز رشد واحدهای فناور ملایر تولید عینک های سه بعدی، دستگاه گردو تکان و واکس ارگانیک را از دیگر قابلیت های واحدهای فناور عنوان و بیان کرد: یکی از واحدهای فناور این شهرستان ۲ سال در زمینه ساخت دستگاه تولید کربنات پتاسیم بعنوان یک محصول وارداتی و قابل استفاده در تهیه کشمش کار می کند که چنانچه این طرح زودتر به مرحله اجرا برسد، کمک بزرگی به صنعت انگور و کشمش خواهدنمود.
عسگری اظهار داشت: چنانچه حمایت های مسئولان و کمک های لازم جهت راه اندازی این طرح ها تقویت شود، بی شک سبب رونق اقتصاد و اشتغال این شهرستان خواهد شد.
استان همدان دارای ۴۵ شرکت دانش بنیان فعال است که با فعالیت این شرکتها در مجموع زمینه اشتغال بکار یک هزار و ۴۵۵ نفر در استان فراهم گشته است.


1399/10/08
23:58:11
0.0 / 5
1089
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
آزینیک