رئیس یك شركت دانش بنیان خبر داد

نصب دستگاه ایرانی درمان سرطان در بیمارستان های 9 استان

نصب دستگاه ایرانی درمان سرطان در بیمارستان های 9 استان

به گزارش آزینیك رئیس هیئت مدیره یك شركت دانش بنیان اظهار داشت: بنا داریم تا خردادماه سال آینده، ۹ دستگاه شتابدهنده خطی برای درمان سرطان را در ۹ استان نصب نماییم.



نوید نجات بخش رئیس هیئت مدیره شرکت دانش بنیان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: ما توانسته ایم دانش فنی دستگاه شتاب دهنده خطی را طی چند سال گذشته به دست آوریم و آنرا به تولید برسانیم چونکه ساخت این دستگاه در کشور نیاز بود.
وی با اشاره به اینکه بر مبنای اعلام سازمان بهداشت جهانی به ازای هر یک میلیون نفر حداقل ۳ دستگاه شتاب دهنده خطی الکترون نیاز است، بیان نمود: در کشور ما به بیشتر از ۲۴۰ دستگاه نیاز است که متأسفانه کمتر از ۱۰۰ دستگاه داریم و دستگاه های موجود هم خارجی هستند.
وی با اشاره به اینکه آمریکا، انگلیس و به صورت محدود کشور چین تولید کننده دستگاه شتابدهنده خطی هستند، اظهار داشت: هم اکنون نمونه های امریکایی و انگلیسی در کشور وجود دارند که برای تأمین قطعات و تعمیر آن با مشکل مواجه می شویم؛ همینطور تعداد کمی دستگاه در کشور موجود است که این سبب کند شدن روند درمانی بیماران مبتلا به سرطان می شود.
نجات بخش تصریح کرد: به علت اینکه برای هر بیمار سرطانی یک روز هم اهمیت دارد نیاز است که دستگاه در کشور به تولید انبوه برسد؛ ازاین رو قراردادهایی برای تولید و نصب آن در بیمارستان های کشور منعقد کرده ایم. حالا ۱۰ دستگاه قرارداد بستیم که یکی از آن در شهرک سلامت اصفهان نصب شده است.
وی با تاکید بر اینکه مقرر است این دستگاه ها در استان های مختلف نصب شود، بیان نمود: خراسان جنوبی، خراسان شمالی، اصفهان، کرمان، تبریز، کرمانشاه، هرمزگان، گیلان و مازندران همچون استان هایی هستند که مقرر است تا خردادماه سال آینده (تقریباً یک سال دیگر) نصب شوند.
به گفته وی، البته که در این زمان زمان قراردادهایی برای نصب دستگاه هم منعقد خواهیم کرد که احتمالاً یک الی دو دستگاه آن در تهران باشد.
نجات بخش بابیان اینکه در این دستگاه صددرصد تجهیزاتی که استفاده شده ایرانی است، بیان نمود: این دستگاه صرفه جویی ارزی زیادی دارد و طبق آخرین آمار، تقریباً یک تجهیز ۲ میلیون دلاری به حساب می آید که تهیه آن سبب خروج ارز می شود ولی ساخت آن در کشور کمتر از بیست میلیارد تومان است.
وی با تاکید بر اینکه به ازای هر دستگاه یک میلیون دلار صرفه جویی ارزی داریم، اظهار داشت: این محصول قابل رقابت است چونکه بر مبنای استانداردهای آمریکا تولید شده است.
وی در مورد برنامه ریزی برای صادرات دستگاه شتابدهنده خطی اظهار داشت: در برنامه صادراتی این محصول مشکلاتی همچون ارتباطات بین المللی و جابجایی پول و همینطور دریافت استانداردهای اروپایی مطرح است که اگر این مشکلات نباشد شرایط برای صادرات را خواهیم داشت.
نجات بخش با اشاره به اینکه به هیچ عنوان نباید دوره درمان هر یک از بیماران با این دستگاه به دلیل خرابی متوقف شود، اضافه کرد: اما متأسفانه خیلی از بیماران مبتلا به سرطان به دلیل کمبود دستگاه، باید ماه ها در نوبت باشند.
وی با اشاره به اینکه مجوزها و استانداردهای دستگاه شتاب دهنده خطی زیر نظر وزارت بهداشت به تأیید رسیده است، بیان نمود: هم اکنون هیچ شرکت دیگری در کشور چنین دستگاهی را تولید نکرده است؛ تولید این دستگاه علاوه بر تأمین نیاز کشور، می تواند بازار بزرگی را برای ما در جهت تولید آن و صادرات به کشورهای همسایه به همراه داشته باشد.


منبع:

1399/06/08
14:01:56
5.0 / 5
1698
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
آزینیک