عامل اصلی کاهش کیفیت پوشش موبایل چیست؟

عامل اصلی کاهش کیفیت پوشش موبایل چیست؟

به گزارش آزینیک، تجهیزات تکرارکننده در خیلی از نقاط بعنوان راهکاری برای رفع مشکلات عدم پوشش تلفن همراه استفاده می شود، اما به قول کارشناسان این تجهیزات نه تنها تاثیر منفی بر عملکرد شبکه دارند، بلکه باعث اختلال در ارتباط سایر واحدها هم می شود.



به گزارش آزینیک به نقل از ایسنا، در سالیان اخیر مشکلاتی مانند ضعف سیگنال و پائین بودن کیفیت پوشش شبکه موبایل در بعضی نقاط کور فضاهای ساختمانی مانند طبقات منفی، نواحی پرتراکم جمعیتی یا مناطق دورافتاده موجب استفاده بی رویه از دستگاه های تکرارکننده بدون مجوز موبایل شده است.

استفاده از دستگاه های تکرار کننده بدون مجوز موبایل مشکلی را حل نمی کند و موجب ایجاد اختلال در سایر فرستنده ها و قطع سرویس در مناطق دیگر می شود و ممکنست تشعشعات ناشی از این دستگاهها به سبب نصب غیر اصولی یا استاندارد آثار زیانباری برای سلامتی داشته باشد.

تجهیزات تکرارکننده در خیلی از نقاط به عنوان راهکاری برای رفع مشکلات عدم پوشش موبایل استفاده می شود اما اغلب این تجهیزات، بدون مجوز بوده و استفاده از آن تا شعاع چندصد متری موجب ایجاد تداخل و افت کیفیت ارتباط مشترکین می شود.

رگولاتوری در سالهای قبل تاکید کرده بود درصورتی که از تجهیزات تکرار کننده بدون مجوز استفاده و اختلالی در شبکه اپراتور موبایل ایجاد شود، بازرسان این سازمان بر طبق قانون اقدام و با متخلفان طبق قانون برخورد می کنند.

اخیرا عظیم فرد- مدیرکل نظارت بر طیف رگولاتوری- در بازدید میدانی تیم ارتباطات سیار و رادیویی اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال و نمایندگان اپراتورهای موبایل از چند واحد شهرک صنعتی پدر در منطقه چهاردانگه گفته است یکی از مهم ترین عوامل مؤثر بر کاهش کیفیت پوشش موبایل، استفاده از تکرارکننده های غیراستاندارد از طرف برخی واحدهای صنعتی برای تامین آنتن دهی در بخشهایی از سوله ها و سازه هایی با ساختار فلزی فشرده تشخیص داده شد.

به عقیده وی این تجهیزات نه فقط تأثیر منفی بر عملکرد شبکه دارند، بلکه سبب اختلال در ارتباط سایر واحدها نیز شده اند. هماهنگی با مراجع قضایی برای برخورد با استفاده کنندگان از تجهیزات غیراستاندارد تکرارکننده و اقدام برای جمع آوری تجهیزات تداخلگر و بدون مجوز نخستین اقدامی است که رگولاتوری به عنوان راه حل کوتاه مدت در امتداد طرح های اجرائی رویارویی با تداخلات فرکانسی انجام می دهد. البته در اردیبهشت امسال، ۹۵۴ مورد تداخل فرکانسی در شهر تهران شناسایی و حل شده است.

گفتنی است مشترکان برای حل مشکل ضعیف بودن سیگنال یا کیفیت پائین دریافت سرویس از اپراتورهای موبایل باید به سایت اپراتور خود مراجعه نمایند و درصورت حل نشدن مشکل، شکایت های خودرا در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات رگولاتوی (۱۹۵) درج کنند تا شکایت آنها در سریعترین زمان بررسی و رسیدگی شود.




منبع:

1404/03/24
14:57:44
0.0 / 5
35
تگهای خبر: اپراتور , ارتباطات , تلفن همراه , سایت
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
آزینیک