انسولین قلمی در کشور بوسیله ی یک شرکت فناور بومی سازی شد

انسولین قلمی در کشور بوسیله ی یک شرکت فناور بومی سازی شد

یک شرکت دانش بنیان در کشورمان موفق به تولید و بومی سازی انسولین قلمی تحت لیسانس آلمان شد. با راه اندازی فاز یک تولید این محصول در کشور، شاهد صرفه جویی ارزی حداقل به میزان ۳۰ درصدی خواهیم بود.


به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، زهره افسرطلا قائم مقام مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، در مورد محصول «انسولین قلمی» این شرکت اظهار داشت: شرکت ما با آگاهی از ارزبری واردات انسولین و هم روند رو به رشد آمار دیابت در کشور، تولید ماده اولیه انسولین را برای اولین بار در ایران و خاورمیانه از سل لاین تا محصول نهایی به منظور تأمین نیاز بازار داخلی و خودکفایی ملی در دستور کار خود قرار داده است.
وی اضافه کرد: فاز یک این پروژه شامل محصولاتی مانند انسولین آنالوگ (قلمی) و انسانی و سایر محصولات بایوسیمیلار است که علاوه بر این که برای بیماران مبتلا به دیابت استفاده می شود، برای درمان سرطان و بیماری های خاص هم به کار می آید. ماده اولیه محصول انسولین برای نخستین بار در ایران و خاورمیانه در این شرکت با انتقال تکنولوژی از ویتان آلمان تولید خواهد شد که این امر در نوع خود منحصربه فرد است و با تولید این محصول ایران به جمع پنج کشور تولیدکننده انسولین آنالوگ در جهان می پیوندد.
این فعال حوزه دانش بنیان افزود: اجرای این طرح در ارتباط با موارد عمومی همچون نقش بخش خصوصی در افزایش سرمایه گذاری ها، کمک به ایجاد اشتغال، کمک به توسعه اقتصادی – اجتماعی منطقه، کاهش واردات و مشارکت در دستیابی به اهداف کلان موردنظر مدیریت سیاسی کشور است.
وی افزود: با عنایت به افزایش سالانه میزان بیماری دیابت در کشور که در این راستا سالانه حدوداً ۳۰۰ میلیون یورو صرف واردات انسولین به کشور شده است، با راه اندازی فاز یک انسولین قلمی (گلارژین) در کشور، شاهد صرفه جویی ارزی حداقل به میزان ۳۰ درصد خواهیم بود.
افسرطلا در ادامه همه دستگاه ها و تجهیزات این شرکت برای تولید محصولات خویش را مطابق با استانداردهای اروپایی GMP اعلام نمود و افزود: با این استاندارد می توانیم به سادگی به اروپا صادرات داشته باشیم.
وی ضمن اشاره به این که این شرکت بعنوان شرکت تولیدی – تجاری با دریافت مجوز از سازمان سرمایه گذاری ها و کمک های اقتصادی و فنی ایران آغاز به فعالیت نموده است، تصریح کرد: این شرکت داروسازی بزرگترین زیرساخت تولید داروهای بیوتکنولوژی در خاورمیانه با مساحتی در حدود پنج هکتار را در اختیار دارد که با سرمایه گذاری ۱۲۶ میلیون یورویی شرکت ویتان فارما آلمان راه اندازی و به راه افتاده است.
قائم مقام مدیرعامل شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: الان حدود ۳۰۰ نفر در سایت تولیدی شرکت در نظرآباد مشغول به کار هستند که با آغاز به کار کامل فاز یک تولید انسولین قلمی، این تعداد به ۵۰۰ نفر می رسد و در آینده نزدیک با آغاز به کار فاز دوم و فازهای توسعه ای شرکت، امکان اشتغالزایی برای پنج هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم می شود.


منبع:

1400/10/27
22:46:26
0.0 / 5
533
تگهای خبر: آموزش , تجاری , تكنولوژی , دانش بنیان
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱
آزینیک