منش پاتوقی برای ایده پروری جوانان كرمانشاهی
به گزارش آزینیک خیلی از شرکت ها و کسب و کارهای مطرح دنیا در ابتدا یک ایده و طرح ساده بوده که با پیگیری، تلاش و حمایت های لازم توانسته مسیر رشد و شکوفایی خویش را بپیماید و منش (مرکز نوآوری و شکوفایی) که امروز به صورت رسمی راه اندازی شد به دنبال خلق و پشتیبانی از ایده جوانان کرمانشاهی است.
به گزارش آزینیک به نقل از ایرنا، مرکز «منش» که روز شنبه با حضور رئیس پارک علم و فناوری کرمانشاه و معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان افتتاح شد، برای صاحبان ایده، متقاضیان ایجاد و توسعه کسب وکار و علاقه مندان به همکاری در تیم های استارت آپی، برنامه های ویژه ای دارد.
جوانان کرمانشاهی صاحب ایده و حتی بدون ایده می توانند با حضور در این مرکز از اختصاص فضای کار اشتراکی، مشاوره های تخصصی، شرکت در دوره ها، کارگاه ها و نشست های تخصصی، تامین مالی و جذب سرمایه گذار و همین طور از خدمات تجاری سازی ایده و توسعه محصول بهره مند شوند.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه در این مراسم با اشاره به این که در این مرکز افراد در سه فاز ترویج، نوآوری و شتابدهی توانمند شده و تحت حمایت قرار می گیرند، اضافه کرد: منش مرکزی برای فعالیت افرادی است که به کارهای نوآورانه در زمینه کسب وکار علاقه دارند و تا حالا ۸۰ نفر ثبت نام و ۴۰ نفر با این مرکز ارتباط دارند.
«سیامک آزادی» اضافه کرد: باتوجه به سه مرحله ترویج، نوآوری و شتابدهی که در این مرکز تعریف شده، تمام افراد علاقمند چه آنها که صاحب ایده هستند و چه آنها که ایده ای برای کار ندارند، می توانند در این مرکز پذیرش شوند و آنهایی که صاحب ایده هستند در این مرکز، در راه ثبات و تجاری سازی ایده هایشان قرار می گیرند.
وی با اشاره به این که افرادی هم که ایده ندارند در این مسیرِ توانمندسازی، صاحبِ ایده شده و یا نهایتا جذب تیم هایی می شوند که ایده پردازی می کنند و در پیشبرد کارهای آنها مشارکت خواهند کرد افزود: توانمندسازی در مراکز «منش» در ۲ فاز انجام می شود، یکی بحث ایجاد مهارت های کسب وکار است که تمام افراد با هر رشته تحصیلی می توانند در آن حضور داشته باشند و دیگری آموزش ها و مشاوره های تخصصی در زمینه کسب و کارهای نوآورانه است که باتوجه به رشته تخصصی افراد به آنها ارائه می شود.
آزادی همه خدمات ارائه شده در مرکز منش را رایگان عنوان نمود و اضافه کرد: در این مراکز عمدتاً افراد ۱۸ تا ۳۵ سال پذیرش می شوند اما در مجموع محدودیت سنی چندانی وجود ندارد و تمام افرادی که خلاق و صاحب ایده و مشتاق حوزه نوآوری باشند در این مرکز پذیرش می شوند.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه اظهار داشت: عمده افرادی که در مرکز پذیرش می شوند دانش آموختگان دانشگاهی هستند که هنوز نتوانسته اند جذب بازار کار شوند، اما در عین حال دانشجویان مشتاق حوزه کسب و کارهای نوآورانه هم می توانند در این مرکز پذیرش شوند.
معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه هم در این مراسم راه اندازی مرکز منش را حاصل توافق وزارت ورزش و جوانان با جهاد دانشگاهی دانست و گفت: در این مرکز که در سه فاز طراحی شده همه جوانانی که طرح و ایده ای دارند می توانند از خدمات آن استفاده کنند.
«محمد حسین زاده» گفت: جوانان می توانند ایده های نوآورانه خودرا در این مرکز پرورش داده و با کمک پارک علم و فناوری در راه توسعه و تجاری سازی آن گام بردارند تا هرچه زودتر به نتیجه دلخواه خود برسند.
وی اظهار داشت: در این تفاهم نامه؛ اساتید، مکان و تجهیزات را جهاد دانشگاهی فراهم می آورد و اعتبارات و حمایت های لازم از طرح را اداره کل ورزش و جوانان بر عهده دارد.
از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه بیش از ۵۸۰هزار نفر در رده سنی جوانی هستند.
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب