در موسسه پژوهشی صنایع غذایی؛

الكل با پسماند كارخانجات تولید می شود

الكل با پسماند كارخانجات تولید می شود

آزینیک: الکل با پسماند کارخانجات صنایع غذایی و حذف کننده سموم از میوه جات و سبزیجات توسط پژوهشگران موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به تولید رسید.



به گزارش آزینیک به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، همزمان با هفته پژوهش و فناوری «الکل با فناوری تولید از پسماند کارخانجات صنایع غذایی» و«محلول ضد عفونی و حذف کننده باقیمانده سموم و آلاینده های شیمیایی» در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی رونمایی گردید.
دکتر ابوالفضل پهلوانلو معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی اظهار داشت: دانش فنی تولید الکل طبی با خلوص بالا از پسماند کارخانجات صنایع غذایی هم اکنون در این مرکز پژوهشی موجود است که باتوجه به خاصیت های مواد اولیه به کار رفته در تولید آن از ارزش افزوده بسیار بالا برای تولید در مقیاس صنعتی برخوردارست.
مجری این طرح پژوهشی با اعلان اینکه استفاده از تکنولوژی های نوین همیشه در تولید محصولات مختلف مزیت رقابتی به وجود آورده است افزود: اتانول نیز از این قاعده مستثنی نیست و بر این اساس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بهره بردن از تکنولوژی های نوین به دانش فنی تولید اتانول با قیمت بسیار پایین تر از قیمت تولید کارخانه های در حال فعالیت در ایران دست یافته است.
پهلوانلو اضافه کرد: در این پروسه با بهینه سازی خط کامل تولید شامل فرمولاسیون و نوع ماده اولیه (پسماند کارخانجات صنایع غذایی)، باز طراحی راکتورهای تخمیر، بهینه سازی سیستم تخمیر و هوشمند سازی برج تقطیر سیستم تولید الکل بازآفرینی شد.
وی اظهار داشت: پساب ناشی از تولید الکل به این روش برای استفاده در غذای دام به کار می آید.
تولید محلول ضد عفونی و حذف کننده باقیمانده سموم در میوه و سبزی
ابراهیم فولادی مجری طرح پژوهشی تولید محلول ضد عفونی و حذف کننده باقیمانده سموم در میوه و سبزیجات اظهار داشت: بر خلاف محلول های شوینده موجود در بازار، در تولید این ترکیب هیچگونه رنگ مصنوعی، سفید کننده، صابون، الکل یا مواد نگهدارنده استفاده نشده و به شکلی فرموله شده است که هیچ تاثیری در طعم و بوی میوه و سبزی ایجاد نمی نماید.
عضو هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی افزود: برمبنای تحقیقات و مشاهدات انجام شده با بهره گیری از این محلول برای شستشوی میوه و سبزی، ضمن حفظ آنتی اکسیدان و مواد طبیعی سبب تازه مانی این محصولات به مدت طولانی تر می شود.
وی در مورد اهمیت نتایج به دست آمده در اجرای این طرح پژوهشی اظهار داشت: سطح سبزیجات و میوه های تازه می تواند به آفت کش ها، کودها، مواد نگهدارنده و میکروارگانیسم ها و سایر آلاینده های محیطی آلوده شود که با شستشوی معمولی حذف نمی گردد.
مدیر گروه ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اعلان اینکه متولیان ایمنی و کنترل کیفیت محصولات کشاورزی در سطح دنیا استفاده از شوینده های طبیعی را پیشنهاد می کنند، اظهار داشت: این روش علاوه بر صادرات محصولات کشاورزی برمبنای استاندارد های جهانی می تواند نقش به سزایی در سلامت جامعه داشته باشد.
فولادی با اعلان اینکه شوینده ها و ضدعفونی کننده های طبیعی با توانایی حذف میکرواورگانیسم ها در وضعیت شیوع بیماریهای واگیردار از اهمیت بالایی در کنترل این بیماریها برخوردار می باشند اضافه کرد: یکی از ماموریت های موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی پایش و کنترل کیفیت مواد غذایی و شناسایی آلاینده های محصولات خام کشاورزی برای اممانعت از انتقال آلودگی از مزرعه به سفره است.


منبع:

1399/09/26
13:17:18
5.0 / 5
1033
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
آزینیک