معاونت علمی خبر داد:

حمایت های گمركی از دانش بنیان ها به ۵ حوزه رسید

حمایت های گمركی از دانش بنیان ها به ۵ حوزه رسید

به گزارش آزینیك معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام نمود كه حمایتهای گمركی از شركتهای دانش بنیان در ۵ حوزه است كه تابحال به ۱۴۰ بسته خدمتی رسیده است.



به گزارش آزینیک به نقل از معاونت علمی و فناوری، هم اکنون نزدیک به ۱۴۰ بسته خدمتی گوناگون به شرکتهای دانش بنیان، فناور، صنایع نرم و خلاق عرضه می شود. بسته حمایت های گمرکی یکی از این خدمات است که به صورت کاملاً جدید و در ۵ سرفصل به فعالان فناور عرضه می شود.
معافیت گمرکی برای واردات کالاهای غیرتجاری شرکتهای دانش بنیان، یکی از انواع خدمات در نظر گرفته شده برای شرکت ها و موسسات دانش بنیان است.
براساس ماده ۴ دستورالعمل اجرایی مبحث ماده ۲۲ آئین نامه اجرایی قانون پشتیبانی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان، این معافیت ها تنها شامل کالاهای غیر تجاری می شود. منظور از کالای تجاری، محصولی است که به تشخیص گمرک ایران برای فروش وارد می شود. به عبارت دیگر مواد، قطعات و کالاهایی که با هدف استفاده در محصول نهایی وارد شده و به فروش می رسند، شامل این معافیت ها نمی شوند.
استفاده از مزایای ورود موقت
شرکت ها و موسسات دانش بنیان می توانند با معرفی دبیرخانه کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا از اجازه ورود موقت مواد اولیه و کالاهای مورد مصرف در تولید، تکمیل، آماده سازی و بسته بندی کالاهای دانش بنیان صادراتی استفاده کنند. کالاهای دانش بنیان صادراتی موردنظر باید در لیست کالاهای دانش بنیان مصوب کارگروه بوده و جزء فعالیتهای مورد تأیید شرکت دانش بنیان باشد.
مشاوره گمرک و حمل و نقل بین الملل
مشاوره گمرک و حمل و نقل بین المللی در کلیه مباحث در رابطه با مسایل گمرکی شرکتهای دانش بنیان به آنها عرضه می شود. این مشاوره ها از سطح مقدماتی تا سطح پیشرفته و همینطور در مورد چگونگی دریافت کارت بازرگانی و یا در زمینه ای انواع روش های حمل و نقل بین المللی عرضه می شود.
معرفی بعنوان فعال مجاز اقتصادی
یکی از مزیت های بسته حمایت های گمرکی، معرفی شرکت بعنوان فعال مجاز اقتصادی می باشد. شرکتهای بزرگ دانش بنیان که دارای تعاملات گمرکی قابل توجه باشند، بعنوان فعال مجاز اقتصادی به گمرک معرفی می گردند تا بعد از انجام استعلامات لازم، از مزیت های مربوطه استفاده کنند. شرکتهای دانش بنیان با معرفی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تایید گمرک، بعنوان فعال مجاز اقتصادی تایید می شوند. معرفی بعنوان فعال مجاز اقتصادی برای آنها مزایایی دارد.
تسهیل در انجام تشریفات گمرکی و معافیت مالیات ۴درصد علی الحساب بر واردات، هم دو امتیاز دیگری است که در این بسته قرار گرفته اند. بر مبنای تفاهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و گمرک جمهوری اسلامی ایران شرکتهای دانش بنیان از پرداخت مالیات ۴ درصد علی الحساب بر واردات معاف خواهند بود.

1399/08/25
14:15:29
5.0 / 5
725
تگهای خبر: تجاری , خدمات , دانش بنیان , فروش
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
آزینیک