پوشش پلیمری برای پیشگیری از پس زده شدن ایمپلنت استخوان ها

پوشش پلیمری برای پیشگیری از پس زده شدن ایمپلنت استخوان ها

به گزارش آزینیك محققان اسپانیایی از تولید پوشش پلیمری جدیدی برای افزودن به ایمپلنت ها اطلاع داده اند كه جلوی پس زده شدن و جدایی آنها را از استخوان های بدن می گیرد.



به گزارش آزینیک به نقل از نیواطلس، نصب ایمپلنت برای ترمیم استخوان ها همیشه با چالش جداشدن و شکستگی همراه می باشد و استفاده از یک پوشش پلیمری جدید می تواند این مشکل را حل کند.
این پوشش پلیمری که بر روی پروتزهای تیتانیومی قرار می گیرد، حاوی پروتئینی معروف به فیبرونکتین است. بدن انسان به صورت طبیعی این پروتئین را تولید می کند و از آن برای تقویت بافت های استخوانی استفاده می شود. اما فیبرونکتین دارای مؤلفه ای به نام آر جی دی هم هست. آر جی دی دارای سه آمینو اسید به نامهای آرژینین، گلیسین و آسپارتات است که برای شکل گیری دقیق و تنظیم حالت و موقعیت استخوان ها به کار می روند.
از این طریق نه تنها بافت های استخوانی به دقت در سرجای خود قرار می گیرند، بلکه ارتباط آنها با دیگر سلول های استخوان ها هم مدیریت می شود و برای بازتولید و ایجاد پوشش بر روی استخوان ها در صورت ضرورت برنامه ریزی می شود.
ایمپلنت های عادی که فاقد آر جی دی هستند بعنوان ماده ای سازگار با استخوان ها شناخته نمی شوند و گاهی از جانب سلول های استخوانی پس زده می شوند ولی با افزودن پوشش پروتئینی جدید این مشکل برطرف شده و روند بازسازی و تقویت استخوان های صدمه دیده تسهیل می شود. از طرفی امکان افزودن انواع داروها و آنتی بیوتیک های تقویتی به این نوع ایمپلنت ها وجود دارد تا احتمال پس زده شدن آنها در آینده باز هم کاهش پیدا کند.

1399/05/08
14:36:55
5.0 / 5
1865
تگهای خبر: نصب
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
آزینیک