شناسایی بیماری های تنفسی در 10 دقیقه با نانوذرات پروتئینی
آزینیك: تنفس بیماران می تواند ابتلای آنها به بیماری های در رابطه با ریه و برخی بیماری های دیگر را مشخص نماید و استفاده از نانوذرات پروتئینی این توانایی را زیاد می كند.
به گزارش آزینیک به نقل از نیواطلس، محققان دانشگاه ام آی تی نوع جدیدی از نانوذرات را اختراع کرده اند که دارای مولکول های فرار پروتئینی است و این مولکول ها در چارچوب نشانگرهایی عمل می کنند که ابتلاء به بیماری هایی مانند سینه پهلو و سایر بیماری های خطرناک تنفسی را مشخص می کنند.
این محققان قبلاً هم از تست ادرار برای شناسایی بیماری سرطان ریه بهره برده بودند و برای این کار از برخی نانوذرات پروتئینی خاص بهره گرفته بودند.
با ارتقای این فناوری و افزایش تنوع پروتئین های مورد استفاده در نانوذرات مذکور می توان طیف گسترده تری از بیماری ها را شناسایی کرد. این امر مبتنی بر واکنش شیمیایی نانوذرات پروتئینی با پلیمرهای پپتید است که از به هم پیوستن برخی اسیدهای امینه با ترکیب مشخص به وجود می آیند.
روش مذکور برای شناسایی انواع بیماری های تنفسی در موش ها مورد استفاده قرار گرفته و انتظار می رود از آن برای تشخیص بیماری های مذکور در انسان ها هم استفاده گردد.
مهم ترین مزیت این روش سرعت بالای شناسایی بیماری های تنفسی است که در عرض ۱۰ دقیقه صورت می گیرد. پژوهشگران دقت روش مورد اشاره را هم قابل توجه دانسته اند.
منبع: آزینیك
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب