جواب منفی اندونزی به پیشنهاد یک میلیارد دلاری اپل

جواب منفی اندونزی به پیشنهاد یک میلیارد دلاری اپل

به گزارش آزینیک، اندونزی، ممنوعیت فروش آیفون ۱۶ اپل را حفظ و اعلام نمود برنامه یک میلیارد دلاری این شرکت آمریکایی برای ساخت یک کارخانه «ایرتگ» برای عمل به الزامات سرمایه گذاری داخلی، کافی نیست.



به گزارش آزینیک به نقل از ایسنا، آگوس گومی وانگ کارتاساسمیتا، وزیر صنعت اندونزی، روز چهارشنبه اعلام نمود مقررات قطعات بومی، اپل را ملزم می کند بخشی از تلفن های هوشمند یا قطعات آنها را در داخل کشور بسازد؛ در صورتی که «ایرتگ»، فقط یک لوازم جانبی است.

او اظهار داشت: تا پس از ظهر امروز، دولت، برای صدور گواهی قطعات بومی که اپل برای فروش دستگاه پرچمدار خود در اندونزی نیاز دارد، مبنایی ندارد. اپل باید با ما مذاکره کند تا بتوانیم گواهی صادر نماییم.

اندونزی در جهت استراتژی متقاعد کردن اپل برای سرمایه گذاری بیشتر در بزرگترین اقتصاد جنوب شرقی آسیا، فروش آیفون ۱۶ را در اکتبر ممنوع اعلام نمود. تاخیر در از سرگیری فروش، درآمد اپل را از این بازار امیدوار کننده با رشد حدود ۲۸۰ میلیون مصرف کننده و حضور رقبایی مانند مانند سامسونگ الکترونیکس، محروم کرده است.

به گفته وزیر صنعت اندونزی، اپل امکان دارد به علت عدم انطباق مداوم با قوانین سرمایه گذاری داخلی تحریم شود؛ با این وجود، این آخرین چاره دولت خواهد بود. او اظهار داشت: ما به دنبال راه ها یا انتخابهای دیگری خواهیم بود و اضافه کرد: دولت قبلا پیشنهاد متقابلی را به اپل ارسال کرده است.

این تصمیم، یک چرخش غیرمنتظره است چونکه درست چند ساعت قبل، روزان روزلانی، وزیر سرمایه گذاری اندونزی، به خبرنگاران گفته بود اندونزی، طرح اپل برای ایجاد کارخانه «ایرتگ» را تایید کرده است. اجبار استفاده از قطعات داخلی، در حوزه اختیارات وزیر صنعت است.

وزیر سرمایه گذاری اندونزی گفته بود اپل پیشنهاد کرده بود تا اوائل سال ۲۰۲۶، یک کارخانه بسازد و تولید «ایرتگ» را آغاز کند. این دستگاه ریز، به کاربران امکان می دهد کیف، حیوانات خانگی یا سایر وسایل خویش را ردیابی کنند. مدیران این شرکت آمریکا، در جاکارتا هستند با دولت اندونزی در رابطه با پیشنهاد سرمایه گذاری مذاکره کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، سازندگان تلفن هوشمند رقیب مانند سامسونگ و شیائومی برای عمل به این الزامات، کارخانه هایی را در اندونزی راه اندازی کرده اند. راه های دیگر برای تقویت به کارگیری قطعات بومی شامل منابع، استخدام کارگران، توسعه برنامه ها و سرمایه گذاری در آکادمی های طراحان در این کشور است.




منبع:

1403/10/21
13:12:19
0.0 / 5
106
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
آزینیک