دبیر ستاد توسعه فناوری های مواد مطرح كرد؛

پشتیبانی از توسعه فناوری کاتالیست های پیشرفته

پشتیبانی از توسعه فناوری کاتالیست های پیشرفته

به گزارش آزینیک، دبیر ستاد توسعه فناوری های مواد و ساخت پیشرفته اظهار داشت: از توسعه فناوری در موضوع هایی از قبیل انواع پوشش های پیشرفته در توربین ها و توسعه فناوری کاتالیست های پیشرفته حمایت می نماییم.



به گزارش آزینیک به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، صادق صادق زاده، دبیر ستاد توسعه فناوری های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاریهای نوآورانه، فناورانه و علمی میان شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان اظهار داشت: روحیه جهادی و امر خواستن و صرف فعل توانستن، مهم ترین عامل موفقیت شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در زمینه دستیابی به چنین دستاوردهای علمی و پژوهشی به حساب می آید. خیلی از طرح های فناورانه مورد توجه شرکت، در حوزه تحت تصدی ستادهای مختلف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان قرار دارد.
وی اضافه کرد: ستاد توسعه فناوری های مواد و ساخت پیشرفته از دو بخش مواد و ساخت تشکیل شده است. بخش مواد این ستاد شامل سه کارگروه "مواد معدنی و فلزی"، "نفت و گاز و پتروشیمی" و"مواد نوظهور" است. این ستاد در این سه بخش متناسب با مأموریت های خود و اولویت های شرکت می تواند از توسعه فناوری در موضوع هایی از قبیل انواع پوشش های پیشرفته در توربین ها، کمپرسورها و یا توسعه فناوری کاتالیست های پیشرفته حمایت کند.
صادق زاده عنوان کرد: چاپ سه بعدی از مهم ترین فناوری هایی است که معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران می توانند به صورت مشترک و جدی به توسعه کاربردهای آن در تجهیزات و قطعات موردنیاز در طرح های شرکت مورد توجه قرار دهند. شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران می تواند پیرامون تحقق این مهم پروژه های فناورانه ای در صنعت گاز تعریف کرده و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان هم از توانمندی متخصصان در پیشرفت طرح ها حمایت نماید.
وی اظهار داشت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان همینطور بر بحث کربن کپچر (جداسازی و ذخیره سازی کربن) و تبدیل آن به سوخت های زیستی هم تمرکز جدی داشته و از تلاش شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در این عرصه حمایت می کند.
شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در این مراسم هم اظهار داشت: رسوخ تفکر پژوهش محوری و دانش بنیان در بطن یک دستگاه عملیاتی و اجرایی مانند شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و بومی سازی و استفاده از فناوری هایی مانند هوشمندسازی، بلاک چین، مدیریت و نرم افزار افزار شبیه ساز آنلاین، متاورس از جانب متخصصان این شرکت بسیار قابل تقدیر است.
وی اضافه کرد: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان بر رویکرد پشتیبانی از فناوری های کوتاه مدت ثروت آفرین و یا فناوری های بلندمدت قدرت آفرین تمرکز دارد. توجه به آینده مصرف انرژی، دستیابی به ذخیره سازی هیدروژن، گنبد نمکی و همینطور ورود به بحث صادرات خدمات فنی و مهندسی بسیار حائز اهمیت می باشد.

1402/09/27
11:46:00
0.0 / 5
330
تگهای خبر: آنلاین , انرژی , خدمات , دانش بنیان
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
آزینیک