4 ماده غذایی برای حفظ سلامت قلب

4 ماده غذایی برای حفظ سلامت قلب

آزینیک: موارد مبتلاشدن به بیماریهای قلبی رو به افزایش است و این بیماریها یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان شمرده می شود.


به گزارش آزینیک به نقل از ایسنا، در زندگی امروزی باتوجه به استرس و اضطراب هایی که در جوامع وجود دارد خیلی از انسان ها ممکنست از بیماریهای قلبی رنج ببرند با اینحال بگفته متخصصان، برخی مواد غذایی به حفظ سلامت قلب کمک می کنند.
به همین دلیل در ادامه به نقل از "هلثی فود" به چند ماده غذایی مفید برای حفظ سلامت قلب خواهیم پرداخت.
* عسل طبیعی
عسل طبیعی به سبب داشتن انواع مواد معدنی باارزش و سالم مانند منیزیم و سدیم در بهبود سلامت قلب بسیار موثر است. همین طور خاصیت آنتی اکسیدانی عسل، مانعی بزرگ در مقابل التهابات و رادیکال های آزاد تولیدی در بدن است. مصرف عسل طبیعی، موجب کاهش فشارخون، بهبود آریتمی های قلبی، کاهش سطح تری گلیسرید خون، کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) می شود.
* مغز گردو
وجود اسیدهای چرب غیر اشباع در گردو می تواند به کاهش سطح LDL و تری گلیسرید کمک نماید. همین طور در یک مطالعه نشان داده شد افرادی که بیش از چهار بار در هفته از گردو استفاده می نمایند، ۳۷ درصد کمتر گرفتار بیماریهای قلبی می شوند. وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی در داخل گردو نیز می تواند سبب کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو شود.
* زعفران
مواد موجود در زعفران بوسیله افزایش دفع چربی و کلسترول در مدفوع و در نتیجه کاهش غلظت سرمی تری گلیسرید و LDL سبب بهبود سلامت قلب می شود. همین طور زعفران سبب کاهش پلاک های موجود در رگ ها شده و از سکته های قلبی پیشگیری می کند.
* سیر
شواهد حاصل از مطالعات نشان می دهند که سیر موجب کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و کاهش تری گلسیرید و کلسترول خون می شود. سیر می تواند از ترومبوز و تجمع پلاک ها در اطراف دیواره رگ ها پیشگیری کند. همین طور سیر خاصیت ارتجاعی و پرفیوژن مویرگی را افزایش داده و از این طریق یک عامل محافظتی برای قلب است.




منبع:

1401/06/12
10:29:08
0.0 / 5
489
تگهای خبر: متخصص
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آزینیک