فناوری کشاورزی جدید چینی برای حفظ امنیت غذایی

فناوری کشاورزی جدید چینی برای حفظ امنیت غذایی

آزینیک: چین درحال انجام تحقیقات گسترده ای برای ابداع فناوری های تازه کشاورزی برای حفظ امنیت غذایی خود در سال های آتی است.



به گزارش آزینیک به نقل از سی جی تی ان، این فناوری ها به ارتقای شیوه کشت برنج، افزایش حاصلخیزی خاک و حل بحران های آتی به ویژه بحران جهانی غذا کمک می نماید.
در شهریورماه آکادمی علوم کشاورزی چین، طرحی را برای ارتقای موضوعات کلیدی در رابطه با چهاردهمین دوره برنامه پنج ساله این کشور (۲۰۲۱-۲۰۲۵) منتشر نمود تا نوآوری های علمی- فناورانه خود در زمینه کشاورزی را تقویت کند.
تا سال ۲۰۲۰ سهم توسعه فناوری های کشاورزی در کمک به رشد اقتصادی چین به بالای ۶۰ درصد رسیده و این امر به بهبود ۹۶ درصدی شیوه کاشت انواع محصولات کشاورزی منجر گردیده است.
در استان یوننان در جنوب غربی چین، دومین نسل از برنج فوق هیبریدی که توسط تیمی به سرپرستی یوان لونگ پینگ، کشاورز فقید تولید شد، در پاییز امسال بازدهی ۱۱۰۷.۵ کیلوگرم در مو (۱۶.۶ تن در هکتار) را به ثبت رساند. این چهارمین سال متوالی است که متوسط تولید برنج از ۱۰۰۰ کیلوگرم در متر مربع (۱۵ تن در هکتار) فراتر می رود. متوسط تولید برنج معمولی از ۳۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در متر مربع (۹-۴.۵ تن در هکتار) متغیر است.
دانشمندان چینی همین طور از فناوری طراحی ژنوم برای بهبود سرعت پرورش و کارایی تولید مثل گیاهان مختلف بهره برده اند. استفاده از این تکنولوژی های جدید منجر به خودکفایی چین در تولید انواع محصولات و غلات شده است. این کشور همین طور به دنبال استفاده از ماشین آلات نوین کشاورزی نیز هست.


منبع:

1400/09/22
12:29:53
0.0 / 5
692
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
آزینیک