مدیرعامل بنیاد بركت:

مدل توانمندسازی بنیاد برکت در بیش از ۱۲ هزار روستا پیاده شد

مدل توانمندسازی بنیاد برکت در بیش از ۱۲ هزار روستا پیاده شد

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام(ره) اظهار داشت: مدل توانمندسازی بنیاد برکت در بیش از 12 هزار روستای کشور پیاده شد که به عبارتی حدود 40 درصد جمعیت روستایی کشور تحت پوشش این طرح بنیاد برکت قرار گرفته اند.


به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش، محمد ترکمانه روز شنبه در نشست خبری به مناسبت شروع پانردهمین سال فعالیت بنیاد برکت اضافه کرد: مقرر است سال آینده تعداد ۱۲ هزار روستا به ۲۰ هزار روستا برسانیم که حدود ۶۵ درصد جمعیت روستایی تحت پوشش این طرح قرار می گیرد.
وی با تاکید بر این که ۵۵۰ شهر تحت پوشش این طرح قرار گرفته است، گفت: طرح اشتعال زایی این مجموعه در ۳۷۰ شهرستان از تمام استانها اجرا شده است.
ترکمانه اظهار داشت: بنیاد برکت کمک کرد با بهره گیری از ظرفیت های مردمی، افراد توانمند شوند و موضوع اشتغال به سرانجام مطلوب برسد.
وی اضافه کرد: بنیاد برکت پس از حدود سه سال مطالعه در مدلهای مختلف در سراسر جهان برای توانمندسازی به ویژه در مناطق محروم، مبادرت به ارائه یک مدل، کرده است.
ترکمانه بیان کرد: اشتعال به ویژه خرد و خانگی در کشور سال ها موضوع مطرح بوده و اقدامات مختلفی انجام شده است.
وی تعداد کل پروژه در دست اجرا این مجموعه را ۴۸ هزار طرح اعلام نمود و اظهار داشت: بیش از ۳۷ هزار پروژه عمرانی در سراسر کشور توسط بنیاد برکت انجام شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت اشاره کرد: بخش هایی از این پروژه ها شامل مدرسه، مراکز فرهنگی، آب رسانی، مساجد، مراکز بهداستی و درمانی است که در مناطق محروم سال ها دغدغه بود که این بنیاد با بهره گیری از ظرفیت مردمی و با حمایت ستاد اجرائی فرمان امام به سرانجام رسانده است.

۱۸۰۰ مدرسه برکت ساخته شد
وی اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه توسط بنیاد برکت درحال ساخت است که یک هزار و ۸۰۰ مدرسه تولید شده و بقیه هم تا آخر سال جاری به پایان می رسد.
ترکمانه افزود: تمرکز بنیاد برکت در شروع فعالیت عمده خود در زمینه زیربنایی و اقتصادی کشور با هدف توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم بوده است.

مدیرعامل بنیاد برکت افزود: تا حالا ۷ میلیون دلار صادرات داشتیم و تمرکز ما بر افزایش صادرات است که برنامه هایی برای این کار در دستور کار داریم.
ترکمانه افزود: موضوع صادرات چند سالی است مورد توجه قرار گرفته و یک شرکت در این عرصه به راه افتاده است. تمرکز این شرکت فقط در زمینه صادرات محصولات طرح های خرد و کارکاره های ما خواهد بود.

۴۰ درصد طرح های اشتغال زایی مربوط به زنان است
وی درباره پشتیبانی از زنان سرپرست خانوار گفت: تا امروز بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ طرح ویژه زنان سرپرست خانوار انجام دادیم. در کل طرح های انجام شده توجه ویژه ای به حوزه بانوان شده و تا حالا حدود ۴۰ درصد از طرح های اشتغالزایی توسط زنان انجام می شود.

اجرای ۷ هزار طرح در زمینه کوله بری و سوخت بری
ترکمانه کوله بری را یک معضل برای کشور اعلام نمود و اظهار داشت: تمرکز ویژه ای در زمینه کولبری انجام شده و مبادرت به آموزش، مشورت و ارائه تسهیلات به این افراد شدیم تا اشتغال برای این افراد ایجاد شود.
وی تعداد طرح های اجرا شده برای کوله بران را ۳ هزار و ۵۰۰ هزار طرح اعلام نمود و اضافه کرد: تا آخر سال این تعداد به حدود ۵ هزار طرح می رسد.
مدیرعامل بنیاد برکت، معضل دیگر کشور را سوخت بران در استان سیستان و بلوچستان اعلام نمود و اضافه کرد: این اتفاق برای سوخت در سیستان و بلوچستان نیز رخ می دهد که چند ماهی است در این عرصه هم ورود کردیم و بنا داریم ۲ هزار طرح در این عرصه فعال نماییم.
وی پشتیبانی از طرح های اشتغال فناورانه و نوآورانه را رویکرد جدید این مجموعه اعلام نمود و اظهار داشت: طرح هایی که دراین زمینه قرار دارند، مورد حمایت جدی ما قرار می گیرند.
ترکمانه درباب پشتیبانی از طرح های دانش بنیان بیان کرد: تا کنون در ۵۶۶ طرح دانش بنیان سرمایه گذاری کردیم.
وی در مورد فعالیت در زمینه نوشته افزار ایرانی نیز اظهار داشت: با ایجاد یک شرکت در این عرصه ورود پیدا کردیم و از ۱۸۰ طرح در این عرصه حمایت می نماییم.
ترکمانه اظهار داشت: ۳ هزار و۵۰۰ مسکن ویژه معلولان با حمایت بهزیستی و بنیاد مسکن ساختیم و تحویل خانواده های بیشتر از دو معلول شد.
وی اضافه کرد: برای اشتغال این خانواده ها هم اقدام کردیم و برای خانواده های دارای معلول ۳ هزار طرح اشتغالزایی طراحی شده که مورد استقبال خوب قرار گرفته است.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: همین طور خانواده هایی که کودکان بازمانده از تحصیل دارند به ویژه در مناطق شرقی کشور، حمایت می شوند و ۲ هزار طرح را در این عرصه راه اندازی کردیم.
ترکمانه اضافه کرد: در زمینه بنگاه ها از طرف بنیاد برکت تا امروز ۲۷۰ طرح در زمینه اقتصادی کلان به وجود آمده که از بین آنها ۲۷ هزار شغل بصورت مستقیم به وجود آمده است.


1400/09/20
15:36:00
0.0 / 5
725
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
آزینیک