تولید صنعتی آنزیم های غذایی دانش بنیانی می شود
آزینیک: تولید انواع آنزیم های کاربردی در صنعت غذای کشور ازطریق یک شرکت دانش بنیان بومی سازی می شود.
به گزارش آزینیک به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برمبنای آمارهای انتشار یافته حدود ۳ میلیون دلار میزان واردات آنزیم های صنعت آرد و نان است. این عدد با بومی سازی محصولات قابل جبران و بازگشت به کشور است. هم اکنون نیز با تلاش یک شرکت دانش بنیان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید این آنزیم ها بومی سازی میشود.
این شرکت، برای توسعه سویه مولد آنزیم آرد و نان و همین طور دست یابی به فناوری فرمولاسیون اختصاصی آنزیم های خود برمبنای کیفیت گندم و آرد در کشور از دانش و فناوری موجود در دانشگاه های کشور بهره برده است.
آنزیم های صنعت غذا با هدف «افزایش کیفیت محصولات آردی، کاهش دور ریز نان»، «جایگزینی مواد شیمیایی و سرطانزا در این محصولات» و «افزایش سلامت مصرف کننده و کاهش خروج ارز برای واردات آنزیم» تولید شده است.
این شرکت در تلاش است تا نسل های جدیدی از آنزیم های این صنعت را تولید نماید تا با بهینه کردن مصرف آنزیم ها شاهد چند عملکرد متفاوت این مواد باشیم.
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب