نگاهی به نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتكس ۲۰۲۱ در پردیس

نگاهی به نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتكس ۲۰۲۱ در پردیس

آزینیک: دهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری وفناوری اینوتکس2021 طی روزهای 28 تا 31 اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس با حضور 350 شرکت دانش بنیان و فناور با هدف سرمایه گذاری، همکاری و مشارکت و شبکه سازی اجرا شد.


به گزارش آزینیک به نقل از ایرنا، از سال ۹۰ نمایشگاه بین المللی و فناوری اینوتکس با همت پارک فناوری پردیس و با حضور تمام بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری با اهداف سرمایه گذازی، ارتباط سرمایه گذاران داخلی و بین المللی با شرکتها و استارتاپ ها، مشارکت و همکاری بین شرکت های فناور و استارتاپ های داخلی و بین المللی گفت و گو و شبکه سازی بین فعالان اکوسیستم و نوآوری و فناوری برگزار شده است.
اینوتکس تلاش می کند که علاوه بر معرفی فناوری های روز به صنایع بزرگ و متوسط، مشتریان محصولات فناور را به تولید کنندگان آنها متصل کند و همین طور سرمایه گذاران را با فرصت های سرمایه گذاری در طرح های فناورانه یا استارتاپ ها آشنا کند.
اینوتکس ۲۰۲۱ با شعار «اکوسیستم نوآوری و فناوری زیر یک سقف » با حضور بیش از ۳۰۰ مشارکت کننده و با رویداد ها و بخش های جانبی مختلفی طی ۴ روز (۲۸تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰) در فضایی به وسعت ناحیه نوآوری پردیس انجام شد.
سال های گذشته نمایشگاه اینوتکس در تهران برگزار می شد اما برای دوره دهم به بعد مسئولان تصمیم گرفتند که نمایشگاه در پارک فناوری پردیس اجرا شود.
سال گذشته نهمین دوره نمایشگاه به سبب شیوع ویروس کرونا بطور کاملا مجازی برگزارشد و امسال با برنامه ریزی انجام شده علاوه بر ۱۸۰ غرفه مجازی، ۱۷۰ غرفه حضوری در فضای باز نمایشگاه فعال بود.
در این نمایشگاه مراکز رشد، استارتاپ ها و شتاب دهنده ها در کنار هم قرار گرفتند و بخش های جدید استیج، ایستگاه آینده، کافه سرمایه برای اولین بار در نمایشگاه اینوتکس فعال شدند.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس با اشاره به عملکرد بخش استیج، توضیح داد: این بخش به موضوعات عمومی کسب وکار می پردازد و از مسائل مهم آن رهبری تیم های استارتاپی و شرکت های دانش بنیان، چالش های اکوسیستم، پارادایم های مدیران، بین المللی شدن و تحریم ها و... است.
«اکبر قنبر پور» توضیح داد: استیج عمومی اینوتکس همچون بخش های جانبی این رویداد بود که بیش از ۳۰ ساعت سخنرانی، پنل و گفتگو با موضوع فرهنگ سازی کارآفرینی و ایجاد امید و انگیزه در جوانان با معرفی نمونه های موفق در آن ارائه شد.
وی اضافه کرد: در بخش استیج تخصصی « ایستگاه آینده »که به عنوان بخشی جدید در دوره دهم نمایشگاه اینوتکس از جنس پنل ها و سخنرانی های گوناگون به راه افتاده است، گفت: فناوری هایی در دنیا وجود دارد که مسیر را برای صنعت باز می کند، مثل کلان داده ها، ۵G، رایانش ابری و یا هوش مصنوعی و ظهور NBIC صحبت شد.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس با اعلان اینکه در این دوره از نمایشگاه بخشی را به بانوان اختصاص داده شد، توضیح داد: توجه ویژه به بانوان یکی از دلیلهای راه اندازی پاویون « زنان پیشگام» با همکاری معاونت علمی بود تا بازدیدکنندگان با موفق ترین کارآفرینان و نوآوران آشنا شده و بتوانند در دوره های آموزشی ارائه شده توسط آنها شرکت نمایند.
قنبرپور با اشاره به نیازهای بی شمار صنایع عنوان کرد: چهار صنعت (فولاد، فین تک، تجهیزات پزشکی، مبلمان و درودگر) برای حضور در نمایشگاه دعوت شدند تا نیازهایشان را به شرکت های دانش بنیان ارائه نمایند وبا توجه به این که درودگری و مبلمان از صنایع بزرگ منطقه پردیس است برای حضور درنمایشگاه اینوتکس دعوت شدند تا برای توسعه و رفع نیازهای آنها اقداماتی صورت گیرد.
وی با اشاره به بخش کافه سرمایه گفت: این بخش پل ارتباطی اکوسیستم نوآوری با صنعت است، بخش منتورشیپ مربوط به راهنمایی های افرادی است که در این عرصه تجربه کسب کردند، بخش اینوجوان برای یادگیری خلاقیت و مهارت های کارآفرینی جوانان در نظر گرفته شده است.
حضور بیش از ۱۸۵۰ شرکت و استارت آپ ایرانی در نمایشگاه اینوتکس
دبیر اجرائی نمایشگاه اینوتکس اظهار داشت: حضور بیش از یک هزارو ۸۵۰ شرکت و استارتاپ و برنامه ریزی برای بیش از ۲۰ رویداد تجاری سازی و آموزشی، برگزاری بیش از ۲۵۰ جلسه سرمایه گذاری را می توان از مشخصه‎های برجسته دهمین نمایشگاه اینوتکس در محل پارک فناوری پردیس دانست.
«سجاد فشمی عباسی» اظهار داشت: کشور ما با وجود قوانین مشترک منطقه ای به سبب حضور عناصر نوآور در منطقه از نظر فناوری پیشرو است و عنوان بازیگران فناوری را از آن خود کرده است.
وی با تاکید بر اینکه در این اکوسیستم تنها حضور فناوران کافی نیست، اظهار نمود: این اکوسیستم نیازمند عناصر دیگری چون منتورها، شتابدهنده ها و سرمایه گذاران است که باید در کنار همدیگر هماهنگ عمل کنند.
عباسی اظهار داشت: در بخش نمایشگاهی آخرین دستاوردهای فناورانه ارائه شد و بررسی در حوزه های بلاکچین، اینترنت اشیاء، کلان داده را از برنامه های بخش نکستیشن نمایشگاه بود که در قالب فیلم های مستند تولید شده و اکران خواهد شد.
۱۰ هزار میلیارد تومان در پارک فناوری پردیس سرمایه گذاری انسانی شده است
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار داشت: بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری جدید بر روی افراد انجام شده که اتفاقی بی نظیر در منطقه به شمار می آید.
«سورنا ستاری» با تاکید بر ایجاد بستر مناسب برای رشد و توسعه پارک فناوری پردیس، گفت: رفع اشکال جواز ساخت و ساز برای شرکتها و سرمایه گذاران برای توسعه هر چه بیشتر پارک در دستور کار قرار گیرد.
وی اظهار داشت: توسعه آینده شهر پردیس دانش بنیان و دانش محور است و امیدواریم مسئولان شهرستان پردیس مانند گذشته در توسعه این پارک که جهشی برای آینده پردیس خواهد بود همیاری و مساعدت کنند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از توسعه وسعت پارک فناوری خبرداد و گفت: توسعه پارک به زودی از ۵۰۰ هکتار هم عبور خواهدنمود و افزایش تعداد شرکت های استارتاپی و شرکت های بزرگ سرمایه گذار اتفاق خوبی برای شهر پردیس است.
ستاری با اشاره به مزایای برگزاری نمایشگاه اینوتکس، توضیح داد: برگزاری اینوتکس و نمایشگاه های جانبی آن اتفاقات خوبی برای اقتصاد ما رقم زده و در این راستا در حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در قبال فروش شرکتها عایدی خواهیم داشت و به زودی تبدیل به پایه اقتصاد می شویم.
وی با اعلان اینکه بیماری کووید ۱۹ موجب شد تا تکنولوژی های این حوزه توسعه داده شود، گفت: حوزه بیوتکنولوژی در ایران هم توسعه یافته و امروز ایران یکی از بهترینهای آسیا و اول در منطقه است و هم اکنون تمام داروها، مواد اولیه در داخل کشور ایجاد می شود.
به گزارش آزینیک به نقل از ایرنا، هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه اینوتکس، تلاقی سه ترند برتر زیست بوم نوآوری و فناوری است ؛ از سرمایه گذاری بر روی ایده ها و استارتاپ ها تا افزایش همکاری و مشارکت و نیز گفت و گو و شبکه سازی بین بازیگران اصلی این زیست بوم است.
بر اساس آمار ارائه شده، طی ۴ روز نمایشگاه در حدود ۲۰ هزار نفر در پارک فناوری بعنوان بازدید کننده حضور داشتند و در حدود ۳۵ هزار نفر بصورت مجازی شرکت کردند، بیشترین بازدید از یک غرفه در حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر و کمترین بازدید ۹۰ نفر بوده است.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد و پارک فناوری پردیس در فاز ۶ این شهر واقع شده است.



منبع:

1400/03/02
12:58:38
0.0 / 5
703
تگهای خبر: آموزش , اینترنت , اینترنت اشیا , تجاری
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
آزینیک