زیست فناوری و ایستادن بر قله صادراتی دانش بنیان ها

زیست فناوری و ایستادن بر قله صادراتی دانش بنیان ها

60 درصد صادرات شرکت های دانش بنیان مربوط به فعالان حوزه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.



به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از ستاد توسعه زیست فناوری، صادرات محصولات دانش بنیان با فناوری به سبب نقش موثر بر ایجاد ارزش افزوده و ارزآوری، برای اقتصاد ملی کشورهای در حال توسعه بسیار با اهمیت تلقی می شود.

در ایران تعداد ۳۰۰ شرکت دانش بنیان آمار رسمی صادرات دارند که این تعداد شرکت رکورد صادراتی هم داشته اند.

محصولات زیست فناوری بیشترین آمار صادرات را برای کشور رقم زده اند که می توان گفت ۶۰ درصد صادرات دانش بنیان کشور برای این حوزه است.

روسیه، ترکیه، هند، چین، عراق همچون کشورهایی هستند که صادرات به آنها صورت می گیرد.

کانال های صادراتی مرکز تعاملات بین الملل، متشکل از رایزنان فناوری، شرکت های مدیریت صادرات و کارگزاران تجاری برون مرزی است و بعنوان سه بازوی اجرائی و تسهیل کننده صادرات شرکت های دانش بنیان محسوب می شوند.

همچنین باید گفت راه اندازی ۲۳ کارگزار صادراتی در کشورهای خارجی با هدف توسعه صادرات شرکت های دانش بنیان، گامی برای تسهیل در روند رشد صادرات دانش بنیان در ایران بشمار می رود.

۲۰ کارگزار در بیش از ۱۸ کشور مستقر هستند و بواسطه این کارگزاران، خدمات صادراتی به شرکتها ارائه می شود که بتوانند در آن کشور محصولات خودرا عرضه کنند.

یافتن شریک تجاری و بازاریابی محصولات شرکت های دانش بنیان در کشور هدف، مهم ترین ماموریت کارگزاران صادراتی مرکز است.

در این راستا سه کارگزار صادراتی در ترکیه و آذربایجان، ۲ کارگزار صادراتی در روسیه، ۲ کارگزار صادراتی چین، افغانستان، کنیا، مالزی، ۲ کارگزار صادراتی در اندونزی، عراق، سوریه، لبنان، عمان، هند، اقلیم کردستان، ازبکستان، بلاروس و انگلستان از طرف معاونت علمی مستقر می باشند.


1400/02/24
13:03:01
0.0 / 5
777
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
آزینیک