دستیابی شركت دانش بنیان در تبریز به فناوری تولید الكتروموتور

دستیابی شركت دانش بنیان در تبریز به فناوری تولید الكتروموتور

یک شرکت دانش بنیان مستقر در تبریز با شکستن انحصار تولید الکتروموتور توسط شرکت های خارجی، موفق شده نه فقط 20 درصد نیاز کشورمان به این محصول راهبردی را تامین کند، بلکه تولیدات ان به کشورهای همسایه نیز صادر می شود.


محمد حقیقی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید الکتروموتور در تبریز به ایرنا می گوید: ایران تا یک دهه قبل تا ۸۰ درصد وابسته به واردات انواع الکتروموتور بود.
وی با اشاره به تحریم صادرات الکتروموتور به ایران در سالهای اخیر اضافه می کند: با این اقدام آمریکا و همپیمانانش، فعالیت بسیاری از کارخانه ها و واحدهای تولیدی به نصف کم شد.
وی ادامه می دهد: شرکت ما توان تولید روزانه ۳۵ تن انواع روتر استاتور را دارد که به مثابه قلب هر الکتروموتور شمرده می شود و در سایه تلاش مهندسان جوان شرکت، طراحی و بومی سازی شده است.
حقیقی تاکید می کند: طراحی و تولید قالب های الکتروموتور توسط شرکت ما بومی سازی شده و این اقدام، پای خیلی از قطعات خارجی الکتروموتور را از کشور کوتاه کرده است.
وی یادآوری می کند: این شرکت حالا توان تولید انواع الکتروموتورهای کولری، خودرویی و صنعتی و انواع لوازم منزل را دارد.
وی می گوید: این شرکت روزانه ۲ هزار دستگاه الکتروموتور در تراز برندهای معروف خارجی، تولید و از خروج سالیانه میلیون ها دلار ارز جلوگیری می کند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید الکتروموتور در تبریز اضافه می کند: شرکت ما علاوه بر تامین ۲۰ درصد نیاز داخلی کشور به الکتروموتور، تولیدات خودرا به کشورهای عراق، افغانستان، سوریه و ترکیه نیز صادر می کند.
وی اضافه می کند: باتوجه به فراهم بودن بسترهای لازم، در صورت حمایت های مادی و معنوی، خط مونتاژ الکتروموتورهای سنگین و یخچال هم در این مجموعه می تواند در عرض یک سال راه اندازی شود.
حقیقی، بلوکه شدن دارایی های شرکت و نیز کاغذبازی های زاید و طولانی و نیز دلال بازی در بازار مواد اولیه را همچون مشکلات این شرکت دانش بنیان در راه تولید الکتروموتور با هدف قطع نیاز کشور به تولیدکنندگان خارجی ذکر می کند.


1400/02/15
10:10:25
0.0 / 5
814
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آزینیک