توسط صندوق نواوری و شكوفایی محقق می شود؛

عرضه تسهیلات به دانش بنیانها برای حضور در نمایشگاههای خارجی

عرضه تسهیلات به دانش بنیانها برای حضور در نمایشگاههای خارجی

به گزارش آزینیک صندوق نوآوری و شکوفایی اعلام نمود که تسهیلات ۳.۸ میلیارد تومانی به شرکتهای دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه های خارجی اعطا می کند.



به گزارش آزینیک به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در وبینار تخصصی توسعه صادرات تجهیزات پزشکی و دارویی به بوسنی و هرزگوین به منظور آشنایی شرکتهای دانش بنیان با نحوه ورود به بازار صادراتی این کشور اظهار داشت: صندوق در جهت توانمندسازی شرکتهای دانش بنیان برای ورود به بازارهای صادراتی خدماتی را طراحی و اجرا کرده است که شامل آموزش و مشاوره، ارزیابی توان صادراتی، حضور در نمایشگاه های تخصصی بین المللی، حضور در نمایشگاه های دائمی خارجی، اعزام و پذیرش هیأت تجاری و حفاظت از مالکیت فکری و دریافت استانداردهای بین المللی است.
وی در ادامه عملکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در زمینه استفاده شرکتهای دانش بنیان از انواع خدمات صادراتی صندوق را شرح داد و اظهار داشت: تسهیلات صندوق نوآوری برای حضور شرکت ها در نمایشگاه های خارجی امسال ۳.۸ میلیارد تومان بوده است. همینطور تعداد نمایشگاه های خارجی مورد حمایت صندوق در سال آینده از ۱۱۰ نمایشگاه به ۱۳۰ نمایشگاه افزایش خواهد یافت.
به گفته شاوردی، صندوق نوآوری در زمینه اعزام و پذیرش هیأت تجاری در سالجاری، ۲.۹ میلیارد تومان تسهیلات به صورت بلاعوض مختص کرده است.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد وضعیت کنونی پایگاه های صادراتی محصولات دانش بنیان در کشورهای هدف هم اظهار داشت: نمایشگاه های دائمی خارجی با کمک کارگزاران بخش خصوصی به منظور معرفی توانمندی های صادراتی و بازاریابی محصولات در کشورهای مختلفی اجرا شده یا در حال راه اندازی است. هم اکنون نمایشگاه دائمی محصولات دانش بنیان ایران در ارمنستان، چین، آذربایجان و عراق برقرار است و نمایشگاه دائمی محصولات ایران در افغانستان در اوایل سال آینده افتتاح می گردد و این نمایشگاه ها در کنیا، سوریه و روسیه در حال ثبت نام شرکتهای دانش بنیان متقاضی است. در کشورهای امارات، ترکیه و عمان هم در جستجوی کارگزار هستیم.
شاوردی در مورد خدمت ارزیابی صادراتی صندوق نوآوری هم بیان نمود: خدمت دیگر توسعه بازارهای صادراتی شرکتهای دانش بنیان ارزیابی، ارزیابی توان صادراتی آنها است. این خدمت به شرکت ها کمک می نماید تا توان قابل استفاده در بازارهای صادراتی را شناسایی و تقویت نمایند. صندوق نوآوری و شکوفایی تا ۹۰ درصد از هزینه ها تا سقف چهار میلیون تومان در سال را به صورت بلاعوض تأمین می کند تا برای رسیدن به سطح شرکتهای برتر صادراتی توانمند شوند.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در انتها درباره تسهیلات این صندوق به شرکتهای دانش بنیان برای دریافت استانداردها و مجوزهای تخصصی و صادراتی اظهار داشت: میزان حمایت صندوق نوآوری از خدمت دریافت استاندارد صادراتی به میزان ۷۰ درصد از هزینه ها تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان است. میزان حمایت صندوق از دریافت استانداردهای مختلف شرکتهای دانش بنیان امسال ۲.۷ میلیارد تومان به صورت بلاعوض بوده است.
همچنین شاوردی در ارتباط با حمایت صندوق نواوری در حوزه مالکیت فکری اظهار داشت: میزان حمایت صندوق از شرکتهای دانش بنیان در حوزه حفاظت از مالکیت فکری امسال ۱.۳۵ میلیارد تومان به صورت بلاعوض بوده است.
شرکت های دانش بنیان داخلی از پتانسیل های بالایی برای صادرات برخوردارند
افشین کلاهی، رئیس هیأت مدیره مجمع تشکل های دانش بنیان جزئیاتی از فعالیت این مجمع را برای نمایندگان انجمن تجاری ایربا بوسنی و هرزگوین بیان کرد و اظهار داشت: هم اکنون ۵۰ تشکل ملی و استانی عضو مجمع هستند که در حوزه های مختلف صنعتی و های تک فعالیت می نمایند.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۵۸۵۶ شرکت دانش بنیان در ایران فعال می باشند که پتانسیل های بالایی برای صادرات به کشور بوسنی و هرزگوین دارند.


منبع:

1399/12/26
13:34:20
0.0 / 5
520
تگهای خبر: تجاری , خدمات , دانش بنیان , صنعت
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
آزینیک