وزیر جهاد كشاورزی:

قابلیت بازطراحی از خاصیت های واكسن رازی كوو پارس است

قابلیت بازطراحی از خاصیت های واكسن رازی كوو پارس است

وزیر جهاد کشاورزی از خاصیت های واکسن رازی کووپارس را استفاده از فناوری پیشرفته و قابلیت بازطراحی بر اثر جهش های ویروس کووید 19 عنوان نمود و اظهار داشت: حجم تزریق در اولین واکسن نوترکیب ایرانی کرونا خیلی کم است.


به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، دکتر کاظم خاوازی روز یکشنبه در مراسم شروع کارآزمایی بالینی واکسن رازی کوو پارس که در بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) تهران برگزار شد، اضافه کرد: ما می توانستیم با فناوری های قدیمی وارد این طرح مطالعاتی شویم اما روش و پلتفرمی برگزیده شد که بهترین واکسن سازان از آن استفاده می نمایند.
وی افزود: در این روش ویروس زنده، نیمه زنده و کشته شده وارد بدن انسان نمی گردد و بنا بر این از مطمئن ترین پلت فرم های دنیا در ساخت واکسن کرونا است.
وزیر جهاد کشاورزی اشاره کرد: حجم تزریق در این واکسن خیلی کم است که این مساله از دیگر خاصیت های این محصول فناورانه است.
خاوازی همین طور اظهار داشت: ما در این روند فقط به خود واکسن فکر نکردیم یعنی فرد را فقط ایمن کند بلکه سعی کردیم زنجیره انتقال بیماری را قطع نماییم، این نکته بسیار مهمی است که در این واکسن دیده شده است.
وی دوز استنشاقی را از دیگر خاصیت های این واکسن اعلام نمود و اظهارداشت: خیلی از واکسن سازان دنیا در مراحلی نیستند که مانند ما کار بطور کامل تمام شده باشد و پیچیدگی های تکنیکی و فنی طرح مطالعاتی را طی کرده باشند.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: دنیا گرفتار انواع واکسیناسیون کرونا است و روش (پلتفرم) این واکسن به شکلی طراحی شده که با هیچ واکسنی که به افراد تزریق شده است، تداخل نداشته باشد.
خاوازی تصریح کرد: یکی از وجوه اشتراک همه مردم ایران این است که واکسن های موسسه رازی را تزریق کرده اند و خیال هموطنان از این واکسن هم راحت باشد.
وی ادامه داد: این محصول در صورتیکه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، فازهای تست بالینی خودرا طی نماید برای مردم ایران و سایر کشورها هدیه بسیار خوبی است.
وزیر جهاد کشاورزی یکی دیگر از خاصیت های این واکسن را قابلیت بازطراحی براثر جهش های ویروس کرونا شامل انگلیسی، آفریقای جنوبی، برزیلی و دیگر جهش هایی که در آینده می دهد، بیان کرد.
خاوازی افزود: اگر جهش های زیادی در این ویروس رخ دهد، می توان این واکسن را باز طراحی و بعد از ستاندن مجوزهای لازم وارد تولید کرد.
وی انجام این کار را افتخاری بزرگ برای ایرانیان دانست و از همه محققانی که در این طرح بزرگ حضور دارند، قدردانی نمود.
به گزارش آزینیک به نقل از ایرنا، کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس موسسه رازی که اولین واکسن تزریقی - استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است امروز با تزریق مرحله اول تست انسانی به ۲ داوطلب مرد شروع شد.


1399/12/10
22:32:46
0.0 / 5
996
تگهای خبر: دانشگاه , فناوری , هارد
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
آزینیک