۱۰ هزار شركت در پاركهای علم و فناوری كشور مستقر هستند

۱۰ هزار شركت در پاركهای علم و فناوری كشور مستقر هستند

به گزارش آزینیك ایرنا- معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: هم اینك در مجموعه پاركهای علم و فناوری و مراكز رشد كشور 10 هزار شركت مستقر هستند كه از این تعداد هزار و 700 شركت دانش بنیان هستند.


غلامحسین رحیمی شعرباف روز چهارشنبه به هنگام بازدید از مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه حکیم سبزواری اضافه کرد: ۱۹۵ مرکز رشد در کشور فعال است که شرکت های دانش بنیان در این مجموعه پارکها و مراکز رشد به وجود آمده است.
وی افزود: همین طور ۴۳ پارک علم و فناوری در کشور فعال است که سه پارک آن وابسته به دستگاه های اجرائی و وزارتخانه ها و ۴۰ پارک دیگر وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: در هر استانی یک پارک جامع علم و فناوری وجود دارد و سایر شهرستان های بزرگ که دانشگاه های بزرگ دارند تشویق شده اند در امتداد پارک جامع استانها پردیس های علم و فناوری را تاسیس کنند.
رحیمی شعر باف اضافه کرد: پردیس های علم و فناوری در مراکز شهرستان ها به صورتی پارک کوچک علم و فناوری هستند که شرکت های مستقر در آنها از مزایای پارک جامع بهره مند می شوند.
وی افزود: جریان خوبی در کشور در حوزه توسعه واحدهای فناور در ارتباط یا مراکز علمی شکل گرفته که توسعه یابنده است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: دانشگاه حکیم سبزواری بعنوان دانشگاهی جامع و رشد یابنده به لحاظ علمی و تحقیقاتی در مقیاس ملی است و در سطح بالایی قرار دارد که واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد آن محدود است و باید مراکز رشد آن توسعه یابد.
رحیمی شعر باف اضافه کرد: دانشگاه سبزوار بمنظور راه اندازی پردیس علم و فناوری ۱۰ هکتار زمین مختص کرده است که باید با همیاری مسئولان شهری، فرمانداری، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری و وزارت علوم این پردیس در کنار دانشگاه شکل بگیرد.
رییس دانشگاه حکیم سبزواری نیز بازدید اظهار داشت: الان ۴۰ واحد فناور در مرکز رشد این دانشگاه فعالیت دارند که بعضی از این واحدها به مرحله تولید انبوه محصول رسیده اند.
دکتر علی اصغر مولوی اضافه کرد: مرکز رشد بمنظور پشتیبانی از کارآفرینان و دانش آموختگان دانشگاهی تأسیس شده است و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه ایجاد شرکت های جدید را فراهم می آورد.
وی افزود: این مرکز زمینه پذیرش واحدها را فراهم نموده است و با دادن امکانات به صاحبان ایده و برگزاری کلاس های آموزشی، مشاوره و بازاریابی شرایط تجاری سازی طرح ها را هموار می سازد.
مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه حکیم سبزواری اواخر سال ۱۳۹۳ به بهره برداری رسید و تا حالا اساسنامه، برنامه کاری پنج ساله، ساختار و بخشنامه ها و شورای مرکزی این مرکز به تصویب رسیده است.
دانشگاه حکیم سبزواری جزء ۲۲ دانشگاه محور در کشور است که با حدود ۹ هزار دانشجو دارای ۳۳ گروه آموزشی و ۱۳۹ کد رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی تا دکتری و ۱۰ دانشکده است.



منبع:

1399/07/27
20:42:26
5.0 / 5
1347
تگهای خبر: تجاری , دانش بنیان , دانشگاه , فناوری
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
آزینیک