رییس مركز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه:

داده های بانک آرای قضایی اردیبهشت ماه منتشر می شود

داده های بانک آرای قضایی اردیبهشت ماه منتشر می شود

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از انتشار داده های بانک آرای قضایی در اردیبهشت ماه سال جاری اطلاع داد و اظهار داشت: داده های این بانک به صورت گمنام سازی نوشته شده و با حجم ۵ میلیون داده منتشر می شود.


به گزارش خبرنگار گروه علم وآموزش ایرنا، محمد کاظمی فرد روز سه شنبه در نخستین رویداد جذب سرمایه با اعطای اعتبار سرمایه گذاری در پردیس نوآوری حقوق و قضایی که با حضوراستارتاپ ها و سرمایه گذاران برگزار شد درباره شعار سال جاری عنوان کرد: نوروز سال جاری یک نوروز متفاوت به لحاظ بیان شعار سال با عنوان « تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین » از جانب مقام معظم رهبری بود.
وی بیان نمود: شعار سال جاری هم دلگرمی برای زیست بوم نوآوری کشور بود و هم برای مرکز آمار قوه قضاییه؛ چون که پارسال این قوه استفاده از فناوری اطلاعات و استفاده از توان شرکتهای دانش بنیان را با اجرای ۲ پروژه شروع کرده بود.
کاظمی فرد افزود: انجام پروژه احراز هویت برخط با استفاده از توان شرکتهای دانش بنیان یکی از پروژه ها بود که انجام شد. هم اکنون این کار با همکاری هشت شرکت دانش بنیان به صورت کارگزاری در حال انجام می باشد.
رییس مرکز آمار وفناوری اطلاعات قوه قضاییه اظهار داشت: دومین پروژه امضای الکترونیک در حوزه قضایی است که هم اکنون توسط سه شرکت دانش بنیان در حال انجام می باشد.
وی با اشاره به اینکه هرمجموعه حاکمیتی نگرانی هایی در مورد دیتا و حفظ حریم خصوصی اشخاص دارد، اظهار داشت: بحث بانک احراز هویت اشخاص توسط شرکتهای خصوصی بحث مهمی است. در این حوزه شرکت ها فقط با استفاده از عکس و خود فرد، احراز هویت را انجام می دهند و دسترسی به حریم خصوصی اشخاص ندارند.
کاظمی فرد خاطرنشان کرد: یک مدل مبتنی بر پلتفرم داریم. ازاین رو هر شرکتی که در حوزه قضایی و حقوقی آغاز به کارمی کند یک سری الزامات را باید رعایت کند. هشت شرکت دانش بنیان که با هم همکاری می کنند، سند الزامات فنی و حقوقی ما را رعایت کرده و انجام داده اند.

انجام ۲۰۰ هزار دادرسی الکترونیکی با کمک دانش بنیان ها
وی اظهارداشت: در مدتی که حوزه قضایی از فناوری بهره برده است، ۲۰۰ هزار دادرسی الکترونیکی داشتیم که با کمک سه شرکت دانش بنیان صورت گرفته است.
کاظمی فرد اظهار داشت: به دنبال این هستیم که دانش بنیان ها تنها با قوه قضاییه کار نکنند و با بقیه اعضای این حوزه هم فعالیت داشته باشند، کاهش هزینه مردم با استفاده از فناوری مد نظر است.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از همکاری نزدیک با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اطلاع داد و اظهار داشت: همکاری نزدیکی را شروع کردیم و مقرر است این همکاری نزدیک صورت گیرد. تبدیل گفتار به متن یکی از نیازهای قوه قضاییه است تا قاضی به جای تایپ یک دادنامه پنج صفحه ای از ابزار گفتار به متن استفاده نماید. در این حوزه قضات و کارشناسان رسمی دادگستری مشتری آن هستند.
وی خاطرنشان کرد: برخورد با فیشینگ و پیامک هایی که شامل فیشینگ می شود، از مباحث دیگری است که با معاونت علمی در نظر داریم با کمک شرکتهای دانش بنیان و ابزارهای آنها پیگیری نماییم و حتی فیشینگ را از مبدا حذف نماییم.
کاظمی فرد تصریح کرد: استفاده از پابند هوشمند برای زندانیان یکی دیگر از مباحثی است که با همکاری معاونت علمی و شرکتهای دانش بنیان به دنبال آن هستیم. هم اکنون یک شرکت دانش بنیان در این حوزه با قوه قضاییه فعالیت می کند. این مبحث در حیطه فناوری و صنعتی قرار می گیرد و هم اکنون این تکنولوژی در ایران وجود دارد و قابل ساخت است.
وی به استارتاپ ها سفارش کرد که حداقل یک مرتبه ماده ۶۴۹ آیین دادرسی کیفری را بخوانند، با این که قوانین برای سال ۹۲ و قدیمی است، اما ایده های خوبی به دست خواهند آورد.
آی پی خدمات قضایی در اختیار دانش بنیان ها قرار می گیرد
کاظمی فرد تصریح کرد: وظیفه تنظیم گری فضای حقوقی را داریم. اگر این فضا به درستی رشد کند، چالش های مردم را ارائه می نماییم و شرکتهای دانش بنیان چاره ارائه می دهند. در نیمه دوم سال آدرس ( آی پی) قسمت خدمات قضایی در محیط سند باکس در خدمت شرکتهای دانش بنیان قرار داده می شود.
در این رویداد هشت استارتاپ امضا نو، دستیار صوتی شریف ( رومند)، سامانه جامع خدمات حقوقی دادیاب، لیگالند، سامانه جامع حقوقی کس بو کار پرونده، ایداد، پلت فرم حقوقی تکداد و عدلینو در حضور ۱۵ سرمایه گذار محصولات خویش را معرفی کردند.

1401/01/31
10:02:39
0.0 / 5
461
تگهای خبر: آموزش , الكترونیك , تكنولوژی , خدمات
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
آزینیک