ساخت با چاپگر سه بعدی؛

مورچه رباتیک به اکتشافات فضایی کمک می نماید

مورچه رباتیک به اکتشافات فضایی کمک می نماید

به گزارش آزینیک مهندسان دانشگاه نوتردام مورچه های رباتیک ساده و ۶ اینچی ساخته اند که می توانند از موانع و راه های ناهموار به تنهایی بگذرند.


به گزارش آزینیک به نقل از دیلی میل، هنگامی که یکی از این ربات ها نتواند به تنهایی فعالیتی را انجام دهد، می تواند به چند ربات مشابه خود بچسبد تا با کمک آنها فعالیت مذکور را انجام دهد. هر مورچه رباتیک مجهز به یک میکروکنترلر و باتری لیتیوم پلیمری است. علاوه بر آن در این ربات سنسوری با چراغ ال ای دی در قسمت جلوی ربات به کار رفته که در صورت احتیاج به کمک برای انجام یک فعالیت، روشن می شود. علاوه برآن سنسورهای لمسی مغناطیسی در جلو و عقب ربات نصب شده که بهم چسبیدن ربات ها را تسهیل می کند.
یاسمین اوزکان آیدین استاد مهندسی برق در دانشگاه نوتردام و رهبر این پروژه اعتقاد دارد بهترین کاربرد مورچه های رباتیک در پروژه های اکتشافات فضایی است. او در اینباره می گوید: این ربات ها کوچک و ارزان هستند. اندازه و وزن، دو پارامتر مهم برای سفرهای فضایی است. ازاین رو چنین سیستم هایی برای سفر فضایی ایده آل هستند. میتوان تعداد زیادی از آنها را به فضا فرستاد. اوزکان آیدین در اطلاعیه ای در اینباره می نویسد: ربات های پا دار می توانند در محیط های چالش برانگیز مانند مسیرهای ناهموار و فضاهای تنگ مسیریابی کنند. همینطور آنها می توانند با استفاده از اعضایشان مانورهایی انجام دهند و از موانع بگذرند. این ربات ها با چاپگر سه بعدی ساخته شده اند و موتورهای به کار رفته در آنها هم در فروشگاه ها موجود است.


منبع:

1400/08/20
16:57:34
0.0 / 5
724
تگهای خبر: باتری , دانشگاه , فروش , كاربر
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
آزینیک